Over Custom

 

Custom Administraties, een jong, ambitieuze onderneming, zonder personeel. Hét gezicht achter Custom Administraties ben ik, Rina de Jaeger – Fleer, bouwjaar 1982, jong, met een rugzak vol aan kennis en ervaring en een breed netwerk.

Ik ben 12 jaar werkzaam geweest in 3 verschillende accountantskantoren, een regionaal, een nationaal en een internationaal kantoor. Ik ben onderaan de ladder begonnen, als jongste bediende, die de koffie rondbracht en ondertussen zelf mocht proeven aan het voeren van administraties. In die 12 jaar heb ik de HEAO opleiding Accountancy afgerond en de praktijkopleiding tot AA (Accountant-Administratieconsulent) met goed gevolg en heb ik 4,5 jaar lang de titel Accountant mogen dragen. Ik heb mij ontwikkeld tot Accountant/Relatiebeheerder met eigen klantenkring.

Maar binnen de accountantsmuren mis ik het persoonlijke, met lef mee denken met, met passie meegroeien met, met ondernemerschap diensten verlenen aan en met de klant. Daarnaast heb ik moeite met de hoge tarieven van accountants, met de status waarmee ze zich op de markt laten zien, terwijl er vele schandalen zijn geweest en een goede cultuuromslag nog niet is gemaakt. Kortom, eind 2013 heb ik besloten om de titel Accountant in te leveren en mag ik deze titel niet meer dragen. Vlak na dit besluit voelde ik een sterke drang om zelf te gaan ondernemen, om zelf te mogen ervaren wat mijn klanten dagelijks meemaken, de mooie kanten van ondernemen, maar ook de minder mooie kanten van ondernemen.

Tezamen met mijn agrarische achtergrond ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste motivatie heb om voor u door het vuur te gaan, om met passie voor u én met u te werken, om u te ‘ontzorgen’, maar ook te wakker te schudden, waar ik kan en waar nodig. Persoonlijk, Praktisch, Passievol.

Custom Administraties, waar komt de naam vandaan? ‘Custom’ is het Engelse woord voor maatwerk en dat is wat ik in de dienstverlening wil benadrukken, dienstverlening die op maat is voor u, ondernemer. Omdat al mijn kennis is gebaseerd op de Nederlandse wet- en regelgeving heb ik ervoor gekozen om ‘Administraties’ niet te vertalen. Custom Administraties kort ik zelf vaak af met ‘CA’, de eerste en de laatste letter van mijn eerste officiële naam, Catharina.