Klant aan het woord

 

Ons bedrijf kende en kent een woelige periode. Rina is als financieel adviseur en sparringpartner de persoon die wij zochten. Vriendelijk, beslist en positief kritisch naar ons functioneren op financieel gebied en onze interne organisatie.

Rina doet het begrip “Custom” eer aan. Bij Rina hebben wij het gevoel en zien wij dat er maatwerk wordt geboden. Naast ons zitten en niet tegenover ons is een plezierige en positieve manier van problemen tackelen.

Gerhard van den Brink

Directeur-grootaandeelhouder, BrinkVeld Projectburo B.V.

Rina doet mijn administratie, en de reden daarvoor heeft alles te maken met vertrouwen in zowel het advies, beheer en het verwerken ervan. Ze helpt graag mensen vanuit haar hart, en die kwaliteit zie je terug in het werk. Klasse!

Wel zou ik graag nog een keer uitgenodigd worden op haar weilandkantoor!

Durk de Boer

Eigenaar, Improve Automatisering

Voorheen was boekhouding voor mij een noodzakelijk kwaad ik kan nog niet zeggen dat het mijn hobby is, maar door de manier van werken van Custom Administraties, heb ik wel grip gekregen op mijn gehele administratie en nieuwe inzichten gekregen.

 

Rina gaat naast je zitten en denkt met je mee, zet zaken letterlijk op een rij, maar laat je zelf kiezen. Bij mij past Custom Administraties echt als een maatpak!

Schoonheidssalon Trijntje-Wolvega