Administratie

 

Het belangrijkste doel van Custom Administraties is het ondersteunen van de ondernemer om de administratie zo efficiënt mogelijk in te richten, binnen de wet- en regelgeving die voor deze financiële informatie geldt. Dit kan gerealiseerd worden door de mogelijkheden binnen het boekhoudkundig pakket zo optimaal mogelijk te benutten. Wat levert dit op:

  • Minder kostbare tijd kwijt aan de administratie
  • Minder kosten voor de uiteindelijke jaarrekening
  • Meer inzicht in het financiële gedeelte van de onderneming

 

Iedere onderneming én iedere ondernemer is anders, het spreekt dan ook voor zich dat dit maatwerk is. Afhankelijk van uw wensen kan Custom Administraties u begeleiden, van beginnende ‘administrateur’ tot de optimalisatie van de administratie verwerkt door de ervaren ‘administrateur’. U geeft uw wensen aan, Custom Administraties denkt met haar ervaring en kennis mee en gezamenlijk komen we tot een eventuele opdracht. Dit kan een eenmalige opdracht zijn, waarbij Custom Administraties uw administratie (verder) inricht, (test)gegevens verwerkt en u begeleidt in de (nieuwe) werkwijze, tegen een vooraf afgesproken vaste prijs . U kunt bij uw eigen boekhouder of accountant blijven, waarmee eventueel overleg wordt gepleegd voor een optimalere oplevering van gegevens ten behoeve van het opstellen van de jaarcijfers.
Uiteraard is Custom Administraties ook uw partner als het gaat om het opstellen en versturen van aangiften omzetbelasting, opstellen van tussentijdse cijfers en andere financiële zaken.
U bent altijd welkom om vrijblijvend kennis met ons te maken! Klik hier om een afspraak te maken.